.

Simon Kjaer, Rafael Leao, Hakan Calhanoglu, Asmir Begovic, Lucas Paqueta og Ante Rebic er tilbake i den italienske byen hvor de overholder den obligatoriske 14-dagers karantene.

Offside, Everton. Jordan Pickford forsøker et gjennomspill, males Moise Kean går i offside.Milan midtbanespiller Franck Kessie sitter quick på Elfenbenskysten etter at klubben innkalte spillerne til å komme tilbake til Italia mens de forbereder seg på å begynne på treningen igjen. belgia VM Drakt

Iwobi scoret og assisterte i samme kamp for første gang i sitt 180. klubbopptreden.

barcelona drakt 2022

Det vil være spørsmålstegn om Everton og England billige fotballdrakter barn -keeper Jordan Pickfords prestasjoner igjen.

Og i en ytterligere intensjonserklæring sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi at klubben aldri vil selge stjernespiss Kylian Mbappe, til tross for interesse over hele Europa.Everton slo Fleetwood i en livlig Carabao Cup-kamp for å sette opp en fjerde runde uavgjort mot West Ham.

PSG-manager og tidligere Tottenham Hotspur-trener Pochettino er en kjent beundrer av Wijnaldum og antas å ha snakket direkte med spilleren for lage egne fotballdrakter å overbevise ham om å flytte til den franske hovedstaden.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member