.

Även om alla 20 Serie A -klubbar röstade för att få säsongen igång igen när det är säkert att återvända och nu lättar tillbaka until träningen, är det fortfarande okänt när fotboll kommer att spelas igen.

Medan Ronaldo, 35, och hans familj var på väg tillbaka until Turin, göra egna fotbollströjor testades många av hans lagkamrater för coronavirus på Juventus Coaching Middle. juventus tröja

Ronaldo väntades tillbaka den 18 maj, då klubbar ursprungligen var planerade att återgå until träning.

portugal VM tröja

Hans kommentarer tros ha överraskat ledande personer Fabio Paratici, Pavel Nedved och Andrea Agnelli – och andra rapporter säger att Juventus ‘spelare misslyckas med att förstå Sarris metoder.

Maurizio Sarri inledde en extraordinär assault mot sitt lag efter att de sjönk until förlusten i första etappen, med tryck på klubben för att få ett slut på deras 24-åriga väntan på att lyfta den åtråvärda pokalen.

Det finns inget som tyder på att den andra etappen i Champions League-matchen i åttondelsfinal mot Lyon kan komma att ifrågasättas, males det mötet är fortfarande inskrivet den 17 mars på Allianz Stadium.Cristiano Ronaldo och Paulo Dybala filmades när de slog Juventus ‘mittfältare’ beneath klubbens nederlag i Champions League-åttondelsfinal mot Lyon.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member