.

Smith Rowe har været en af ​​de markante spillere for Mikel Artetas facet i de seneste uger, og hans løb og indlæg for tryk på fodboldtrøjer Saka betyder, at han nu enten har scoret eller assisteret i syv af sine 10 optrædener i alle konkurrencer i denne sæson.

Juventus søger også at aflaste Miralem Pjanic, der har tiltrukket interesse fra Barcelona og allerede er i diskussioner med Jorginhos repræsentanter med henblik på at bringe Chelsea midtbanespiller tilbage til Italien og genforene ham med Sarri. Cameroun VM 2022 Landsholdstrøje

Serie A har været i venteposition siden 8. marts som følge af COVID-19-pandemien, og selvom klubber stadig venter på at få en quick dato at arbejde hen imod, er Rabiot og Gonzalo Higuain stadig de eneste Juventus-spillere, der endnu ikke vender tilbage til Italien.

milan trøje

Og den nye Barcelona -chef Ronald Koeman kendte ham godt fra sin tid i spidsen for landsholdet.

Og han fik lov til at gå glip af træning med Holland, så han kunne gennemgå sin læge.

Thiago kan have afsluttet sin Bayern -karriere på en eller anden måde ved at vinde Champions League i sidste sæson.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member