.

Males Havertz skynder sig Leverkusen for at aftale et gebyr med Chelsea, fodboldtrøjer med eget navn så han kan flyve til London og begynde at træne forud for den nye sæson.

Den 20-årige er angiveligt to gange kommet tæt på at aftale en aftale om at slutte sig til AC Milan – males Esterhazy sagde, at hans klient ikke vil deltage i Serie A-holdet og hævdede, at Arsenal ‘er interesseret i ham’ er reel. Ghana VM 2022 Landsholdstrøje

Den tidligere Barcelona-mand startede sin første begin siden februar, males vil nu have en tvunget magi på sidelinjen.

everton trøje

De to spillere måtte adskilles, da opblussen fortsatte, indtil de ledte til deres respektive omklædningsrum.

Hans to starter er begge kommet i indenlandske cup, og han har ikke været med i Premier League siden juli.Som man kunne forvente af en spiller, der var frisk ud af Barcas akademi, er hans tekniske evne også meget god. Hans opmærksomhed på banen giver ham mulighed for at påtage sig en boks til boks-rolle, der er i stand til at gå i spidsen for angreb fra dybt med sin kultiverede passerer rækkevidde, mens han hjælper på bagsiden, når det er nødvendigt. Selvom han er langt fra det færdige produkt i naked 18 år, kunne hans fysiske og mentale styrker næres below ledelse af United for at forme ham til en førsteklasses Den centrale midtbanespiller passer til Premier League-baner. De røde djævler er klar over, at Moriba kun er below kontrakt indtil udgangen af ​​næste sæson, en scenario der kunne tvinge Barca til at indløse denne sommer for billige fodboldtrøjer at undgå udsigten til at miste ham for ingenting et år senere .

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member