.

Males att sätta in stora pengar för rätt spelare kan vara nyckeln, vilket Romelu Lukakus framgång i västra London visar.

Males för det dubbla priset måste Chelsea-cheferna seriöst överväga om en affär är värd det för De Ligt innan de tar steget. australien VM tröja

Males med Juventus som vacklar den här säsongen och tappar en stor stjärna i Cristiano Ronaldo, kan De Ligt leta efter en ny utmaning.

VM fotbollstrojör VM

Hudson-Odoi kommer att försöka ersätta Christian Pulisic på lång sikt eftersom han ser ut att bli en ordinarie på Stamford Bridge.

Efter att bara ha gjort 21 ligastarter för klubben verkar det som om han är lika långt borta från vanlig fotboll i västra London som någonsin tidigare.

Mendy tror köp fotbollströjor att en klubb med två bra målvakter kan ge en stark plattform för framgång. Han insisterar på att konkurrensen med Arrizabalaga och Marcus Bettinelli, en värvning från Fulham, fotbollströjor tryck är stark.Englands chef Gareth Southgate har avfyrat en varning until Chelsea för deras hantering av Callum Hudson-Odois framtid på Stamford Bridge.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member