.

Boro havde vundet de sidste fireplace på Riverside og fortsatte med at presse i anden halvleg, males Birmingham -forsvaret holdt quick ved at påføre netop deres andet hjemmebaned i Championship -kampagnen.

Efter at gæsterne overlevede en skræk fra Morsys hovedstød, som også savnede den udstrakte arm af Birmingham-midtbanespiller Jon Toral på linjen, blev Etheridge kaldet til dealing with i slutningen af ​​første halvleg for at vælte et frispark fra Marcus Tavernier, mens Chuba Akpom så et hovedstød afbøjes over Blues -feltet. Rondaahyt mbappe tröja AdrianCom

Birmingham blev belønnet for deres constructive begin, da Hogan afrundede et træk, der omfattede en strålende baghjul af kantspilleren Ivan Sanchez for at sætte en overlappende Colin fri inde i feltet.

ac milan trøje

Sejr på Teesside løftede Aitor Karankas aspect syv level fri af nedrykningsområdet. Rondaahyt mbappe tröja AdrianCom

Boro udlignede næsten før halvleg, da Sam Morsys hovedstød hoppede ned fra overliggeren og videre til målmålet, før Blues-keeper Neil Etheridge smækkede bolden.

Historien er fuld af maintain, der stunkede det op i gruppespillet og fortsatte med at vinde. Males fornuften er, at en af ​​to ting skal ske. Enten skal Low komme med en spilplan, der fungerer, og som får buy-in fra sine spillere, eller også sætter han sig på bagsædet og beder om, at hans talentfulde brikker på en eller anden måde snapper sig ind i et sammenhængende mønster, og måske abdicerer en vis grad af kontrol over for hans veteraner på banen, uanset om det er Toni Kroos eller Muller eller Neuer.Birmingham Metropolis vandt for første gang i syv mesterskabskampe for at modvirke Middlesbroughs play-off ambitioner.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member