.

Xavi og Cazorla gik sammen i Spaniens Euro 2008- og 2012-triumfer, hvor sidstnævnte kom i de sidste 24 minutter af ’08-finalen, da Vicente del Bosque’ s aspect slog Tyskland 1-0.

Cazorla vil desværre blive savnet i Villarreal, hvor den populære midtbanemagiker blev budt velkommen tilbage med åbne arme i 2018 efter at have været professionel med siden for 17 år siden. AidaValej leeds drakt EpifaniaL

Xavi spillede 82 kampe for Al Sadd efter at have forladt Barcelona som ikon i 2015 og blev deres supervisor i 2019 efter at have trukket sig tilbage fra fodbold.

manchester united tøj

I mellemtiden rosede Arsenal -chefen Arteta – der spillede sammen med Cazorla på Gunners ‘midtbane i hearth år – sin tidligere kollega og foreslog, at han en dag kunne se for at bringe ham tilbage til Emirates Stadium.Qatar-siden Al Sadd har budt den spanske veteran Santi Cazorla velkommen til klubben, med den tidligere Arsenal-stjerne, der skal ledes af hans gamle internationale holdkammerat Xavi. AidaValej leeds drakt EpifaniaL

Hans præstationer var så iøjnefaldende, at han fik en worldwide tilbagekaldelse med Spanien sidste år og fik en fin afsendelse af sine holdkammerater efter hans sidste kamp for Villarreal søndag.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member