.

Leveringer fra dødbolde blev enten forsvaret godt af Valladolid eller spildt af Reals spillere, hvor Casemiro var mest skyldig. Den 28-årige havde to muligheder for at give Actual føringen, indtil han fik det til at tælle midtvejs i halvlegen fra Toni Kroos ‘strålende daring.

Det var ikke en mindeværdig fremvisning af Zinedine Zidanes udmattede trup, males tre af hans tilbageværende pålidelige seniorspillere kom frem, da det tællede. KXMAlinej Maglia Lazio Femmina ZellaBadg

Den brasilianske midtbanespiller havde savnet to retailer hovedchancer, før han endelig konverterede og nikkede bolden forbi målmand Jordi Masip i det 65. minut.

tottenham trøje

Ankomsten af ​​Ben Chilwell har set Alonso falde ned i hakkeordren, og han har ikke spillet for Blues, siden han blev udskiftet ved halvleg mod West Bromwich Albion tilbage i september. KXMAlinej Maglia Lazio Femmina ZellaBadg

Gattuso arbejdede først med Bakayoko i sin tid som AC Milan -chef og er klart en stor fan af franskmanden.

Hver spiller får adgang til en psykolog inden for personalet i England på stedet, hvis de føler, at de vil story med en specialist. Dette tilbydes direkte, hvis protokollerne identificerer, at de har været målrettet mod misbrug.

Bonus New Member

Bonus New Member

Bonus New Member